Spirit civic: Opt maramureseni au primit in luna august scrisori de multumire din partea conducerii IPJ Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Opt maramureseni au primit in luna august scrisori de multumire din partea conducerii Politiei Maramures datorita faptului ca au contribuit, intr-un fel sau altul, la rezolvarea unor cazuri de tip infractional.

„Doar in luna august, luna in care politia, alaturi de alte structuri cu atributii in apararea drepturilor si libertatilor persoanelor a derulat campania SUNT UN OM RESPONSABIL, au fost oferite opt scrisori de multumire din partea conducerii Inspectoratului de Politie al judetului Maramures, cetatenilor cu spirit civic. Fara acest parteneriat cu cetatenii, munca noastra ar fi mult mai dificila si mult mai putin eficienta”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Cei de la Politie multumesc pe aceasta cale cetatenilor care dau dovada de spirit civic si sesizeaza Politia atunci cand este nevoie.

„Multumim cetatenilor acestui judet care dau dovada de spirit civic si sesizeaza Politia ori de cate ori constata comiterea vreunei fapte penale, celor care isi rapesc din timpul lor pentru a raspunde solicitarilor politistilor si pentru a le oferi sprijin in activitatile desfasurate pentru identificarea, prinderea si tragerea la raspundere a infractorilor”, se mai precizeaza in comunicat.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole