SPITAL MARAMUREȘ – 22 de posturi de medici, scoase la concurs. Ce se caută

Reclame home 1
Reclame home 1
Nu mai puțin de 22 posturi de medici sunt scoase la concurs de un spital din Maramureșul Istoric. Este vorba despre Spitalul Municipal Sighetu Marmației, care scoate la concurs posturi pentru medici pe perioadă nedeterminată. Sunt disponibile 2 posturi în specialitatea Pneumologie, un post în specialitatea Neurologie, două posturi în specialitatea Neonatologie, 2 posturi în specialitatea Radiologie, Imagistică Medicală, trei posturi în specialitatea Pediatrie, un post în specialitatea Boli Infecțioase, la fel un post în specialitatea Ortopedie Traumatologie.
La acestea se mai adaugă patru posturi în specialitatea Psihiatrie, un post în specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă, un post în specialitatea Epidemiologie, un post în specialitatea Reabilitare Medicală sau trei posturi în specialitatea Medicina de Urgență. Important de precizat este că posturile sunt scoase la concurs pe perioada nedeterminată și se adresează medicilor rezidenți în ultimul an de stagiu, medicilor specialiști sau medicilor primari.
Pentru cei care nu știu, Spitalul Municipal Sighetu Marmației are în structura peste 700 de paturi și deservește o populație de peste 120.000 de locuitori ai zonei cunoscute ca Maramureșul Istoric.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole