Spitalul Elias: Starea de sanatate a lui Ion Iliescu evolueaza favorabil; fostul presedinte ramane internat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Starea de sanatate a lui Ion Iliescu evolueaza favorabil, insa fostul presedinte ramane internat pentru continuarea investigatiilor, au anuntat, duminica, reprezentantii Spitalului Elias, relateaza Agerpres.

“Starea de sanatate a domnului Ion Iliescu evolueaza favorabil. Investigatiile si tratamentul vor fi continuate in conditii de internare”, se precizeaza intr-un comunicat transmis de unitatea medicala.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost internat in urma cu o zi la Spitalul Elias.

“A fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias pentru evaluarea starii de sanatate, in contextul unui sindrom febril recent instalat”, au declarat vineri, pentru AGERPRES, surse medicale.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost supus, pe 1 aprilie, unei interventii chirurgicale la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare “Prof. C.C. Iliescu”.

“In dupa-amiaza zilei de 1 aprilie, domnul Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare ‘Prof. C.C. Iliescu’ cu diagnosticul de pericardita lichidiana – tamponada cardiaca. Dupa evaluare si pregatire preoperatorie pacientul a fost supus unei interventii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun”, au precizat atunci reprezentantii spitalului, intr-un comunicat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *