Spitalul Judetean Baia Mare si Asociatia Baby Health Care aniverseaza in 17 noiembrie Ziua Mondiala a Prematurului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare, in colaborare cu Asociatia Baby Health Care aniverseaza sambata, 17 noiembrie, la ora 17.00, la Restaurant Rustic Baia Sprie Ziua Mondiala a Prematurului.

Printre invitati se numara Alin Oprea de la Talisman, Adela Santa si Marcel Both, evenimentul urmand a fi prezentat de Delia Man.

“1 din 10 copii nascuti in lume este prematur. Este extrem de vulnerabil, expus mereu riscurilor de imbolnavire. Ingrijirile in sectiile de terapie intensiva neonatala apoi in compartimentul prematur sunt de lunga durata si foarte costisitoare. Este locul unde incepe VIATA si VISUL de a avea un copil sanatos.

Este un privilegiu si o imensa responsabilitate, sunt atat de mici si fragili, totul se poate schimba intr-o clipa, ii privim ca un soi si trebuie sa raspundem nevoilor pe care ei nu le pot exprima.

Dupa saptamani, luni de spitalizare cand parasesc sectia de Neonatologie o particica mica ramane pentru totdeauna in sufletele si inimile noastre!”, spun organizatorii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2