Spitalul Judetean Baia Mare isi va cumpara un autovehicul nou

Reclame home 1
Reclame home 1

Recent, consilierii judeteni au aprobat participarea la Programul national de innoire a Parcului auto national 2017 – 2019 si predarea unui autovehicul casat pentru obtinerea de cupoane valorice, care vor fi folosite la achizitionarea unui autovehicul nou pntru Spitalul Judetean Baia Mare.

Conform proiectului de hotarare adoptat in 26 septembrie, masina inclusa pentru predarea la casat are urmatoarele date de identificare:

– Autoturism DACIA 1305, tipul SFSB 16D/E3-F, nr. de identificare UU1D161176A487205, cu 2 locuri, capacitate cilindrica 1870 cmc., fabricat in anul 2005, avand nr. de inmatriculare MM54SJM, apartinand Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare.

Din articolul 2 al proiectului de hotarare reies urmatoarele: „cupoanele valorice vor fi utilizate in vederea achizitionarii unui autovehicul nou pentru pacul auto al Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare”, in timp ce din articolul 3 mai aflam ca „diferenta de valoare necesara pentru acoperirea integrala a valorii de achizitionare a autovehicului nou se va asigura din bugetul Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare”, mai aflam din proiectul de hotarare”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole