Spitalul Judetean Baia Mare: Masuri suplimentare de prevenire si combatere a infectarii COVID-19

home camp2
home camp2
home camp2

Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris Baia Mare” anunta masuri suplimentare de prevenire si combatere a infectarii cu coronavirus.

Redam mai jos anuntul unitatii medicale pe acest subiect:

🔺 Corespondenta prin posta sau mijloace electronice

🔺 Accesul pacientilor in spital, pentru Ambulatoriu si Laboratoare, incepand cu ora 7.00

Avand in vedere trecerea la scenariul III privind infectia cu coronavirus “COVID– 19“ in Romania, se presupune luarea de masuri suplimentare.

Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare (SJUBM) se aliniaza standardelor impuse de autoritati si demareaza toate procedurile necesare pentru prevenirea si combaterea infectarii cu noul coronavirus.

‼ Incepand cu data de 18.03.2020, corespondenta adresata Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare se recomanda sa fie transmisa prin posta sau prin mijloace electronice, respectiv la adresa de email: registratura@sjbm.ro sau prin fax la nr. 0262-276978.

‼ Accesul pacientilor in spital, pentru serviciile medicale oferite de catre Ambulatoriul Integrat, precum si Laboratoarele unitatii (analize medicale, explorari functionale, radiologie etc.), se va putea realiza doar incepand cu ora 7.00.

❗ Toti bolnavii (exceptand urgentele, care se vor adresa Unitatii de Primire Urgente) vor folosi intrarea principala a spitalului, pentru a beneficia de procedurile de triaj, imperios necesare, in actualul context epidemiologic.

🔺 Va reamintim ca, toate masurile luate de conducerea unitatii si avand la baza reglementarile in vigoare, au scopul de a proteja atat pacientii, cat si personalul medical si de a preveni si combate infectarea cu COVID-19.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *