Spitalul Judetean Baia Mare, nominalizat pentru premiul international de prestigiu in sfera sanatatii “Rose de Paracelsus”.

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare a fost nominalizat pentru premiul international de prestigiu in sfera sanatatii “Rose de Paracelsus”.

Premiuul va fi acordat celor mai bune centre medicale si practicieni a caror profesionalism este confirmat nu numai prin standarde oficiale, ci si prin increderea clientilor.

“Va informam ca, Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare a fost nominalizat pentru premiul international de prestigiu in sfera sanatatii “Rose de Paracelsus”. Acest premiu va fi acordat celor mai bune centre medicale si practicieni a caror profesionalism este confirmat nu numai prin standarde oficiale, ci si prin increderea clientilor.

In acest sens, reprezentantii unitatii noastre medicale au fost invitati, de catre conducerea proiectului Best Medical Practice si al Comitetului International Socrates, la sesiunea speciala “Turismul medical: Sinergia tratamentului si recuperarii, ca o componenta a succesului statiunii”, care va avea loc in perioada 11-12 noiembrie 2018 la Ayia Napa, Republica Cipru”, a declarat managerul interimar Dr. Pop Vasile-Ioan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *