Spitalul Judetean Baia Mare va avea un director administrativ, in urma modificarii organigramei si a statului de functii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In sedinta ordinara din 25 octombrie, Consiliul Judetean Maramures a adoptat proiectul de hotarare privind aprobarea organigramei si a statului de functii la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare.

Printre noutatile pe care le aduce modificarea organigramei si a statului de functii, in urma votului dat de consilierii judeteni, se numara infiintarea unui post de director administrativ in cadrul unitatii medicale.

“In vederea eficientizarii activitatii tehncio-administrative si indeplinirii obiectivelor generale si specifice a serviciilor administrativ si tehnic, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare a inaintat solicitarea de modificare a organigramei si a statului de functii privind:

– cuprinderea Comisiei de analiza a evenimentelor adverse asociate asistentei medicale a SJUM;

– desfiintarea Comisiei de monitorizare a controloului intern managerial in Comisia de monitorizare;

– incadrarea registratorilor/statisticienilor medicali din sectii/laboratoare/compartimente, cu exceptia sectiei ATI, UPU-SMURD, Serviciul Judetean de Medicina Legala si Serviciul de Anatomie Patologica in cadrul Serviciului de Evaluare, Statistica si Informatica Medicala;

– infiintarea unui post de Director administrativ”, se arata in expunerea de motive care a stat la baza proiectului de hotarare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1