Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, vizitat de Premierul Romaniei si Ministrul Sanatatii

Reclame home 1
Reclame home 1


In acest sfarsit de saptamana, la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare a fost prezent Premierul Romaniei, Viorica Dancila, alaturi de ministrul sanatatii, Sorina Pintea, prefectul judetului Maramures, Vasile Moldovan.

Oficialitatile au vizitat Unitatea de Primire Urgente si Laboratorul de Radioterapie, au purtat discutii cu pacientii si cu personalul medical al spitalului. Una din pacientele Laboratorului de Radioterapie a adresat cuvinte de multumire ministrului sanatatii.

„Mi-a multumit ca am facut posibil sa existe radioterapie la Baia Mare, avand in vedere ca este o pacienta cu o afectiune oncologica si, teoretic, pentru radioterapie ar fi trebuit sa mearga in alte centre”, a declarat ministrul sanatatii, Sorina Pintea.

In cadrul intalnirii cu cadrele medicale s-a abordat problema pensionarii femeilor, precum si stabilirea unei zile nationale a medicului din Romania.

La finalul vizitei, Premierul Viorica Dancila a declarat ca Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare este un exemplu de bune practici pentru alte spitale din tara.

„Am vazut ca aici e un colectiv foarte implicat care impreuna cu Consiliul Judetean Maramures au reusit sa se doteze, au reusit sa creeze un val de incredere pentru pacientii din zona si nu numai. Am discutat cu medicii de aici, am vazut implicare lor si, as spune, sufletul care-l pun in tot cea ce fac. Am vrut sa vad acest spital si pentru faptul ca aici a fost manager ministrul sanatatii, Sorina Pintea, si am vrut sa vad ce a putut realiza si care e impresia colectivului de aici referitor la ministrul sanatatii. Eu personal am o impresie foarte buna despre Sorina Pintea”, a mai precizat Viorica Dancila.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole