In memoria lui Luca Vlasin: Spitalul de Urgenta va fi dotat cu un video-bronhoscop

home camp2
home camp2
home camp2

luca vlasinMarti, 23 februarie 2016, la ora 11.00, la Spitalul Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare va avea loc predarea echipamentului medical de video-bronhoscopie, in valoare de aproximativ 40.000 de euro. Echipamentul va fi predat Spitalului Judetean de Urgenta, ca urmare a campaniei demarate de Cristina si Vasile Vlasin, parintii lui Luca. Baietelul s-a stins din viata anul trecut, in 11 noiembrie, ca urmare a unui teribil accident survenit in 23 septembrie 2015, cand Luca s-a innecat cu mancare, arata Biroul de presa al Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare

Conform informatiilor oferite de reprezentantii Spitalului Judetean, video-bronhoscopul va fi predat in prezenta conducerii Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare, a companiei germane Karl Storz – producator al echipamentului medical -, a consultantului Stela Sasaran si a partenerilor proiectului, respectiv HHC, prin Stefan Darabus si portalul Sprijina.ro, reprezentant Remus Pakei. Va fi prezenta si echipa de resuscitare de la UPU, medicii care vor lucra cu acest video-bronhoscop, dar sunt bineveniti si toti cei care au sustinut campania prin donatii.

Familia Vlasin a anuntat ca va continua actiunea de strangere de fonduri, pentru a dota cu un echipament mobil de interventie si reprezentantii SMURD, care vor fi solicitati pe viitor la astfel de cazuri.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *