Spitalul Judetean a primit o suma importanta pentru achizitionarea unui analizator de gaze sangvine si oxiometrie

Reclame home 1
Reclame home 1

Campania Cora „Luna inimilor deschise” s-a desfasurat anul acesta in perioada 3 mai – 31 iulie, iar rezultatele au fost unele remarcabile. In cadrul campaniei, fiecare hipermarket si-a ales o cauza legata de copii si sanatatea acestora si au identificat, impreuna cu asociatia sau spitalul colaborator, o nevoie concreta, stabilind ca obiectiv rezolvarea acesteia. Si anul acesta, campania s-a derulat dupa acelasi mecanism: clientii au putut dona la casa de marcat fie Tichetul Cora (bon valoric de reducere) primit de la Cora, fie o suma de bani, oricat de mica, pentru care au primit bon fiscal si care s-a adaugat sumei fixe donata de Cora.

Cora Baia Mare a sustinut achizitionarea unui analizor de gaze sangvine si oximetrie pentru Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris Baia Mare”, donatiile clientilor insumand 27.536,95 lei, iar suma donata de magazinul cora Baia Mare a fost de 12.500 lei. Totalul oferit a fost de 40.036,95 lei, banii fiind deja virati de Cora Baia Mare in contul Spitalul Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare. Pentru achizitionarea aparatului medical necesar Sectiei de Pediatrie, unitatea sanitara baimareana va suporta diferenta necesara, de aproximativ 2.000 de euro.

Reprezentantii cora Baia Mare au oferit miercuri, 23 august 2017, CEC-ul in valoarea de 40.036,95 lei conducerii Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare, respectiv medicului sef al Sectiei de Pediatrie, dr. Cozette Ceaunica.

Olimpia Cotul este casiera situata pe primul loc in cadrul concursului intern organizat de magazinul Cora Baia Mare, competitie al carei scop a fost stimularea atragerii de donatii din partea clientilor. Conducerea Spitalului Judetean Baia Mare a precizat faptul ca, pentru cea mai harnica dintre casierele Cora Baia Mare, unitatea medicala va oferi un set gratuit de analize.

Biroul de presa al Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. cipri

  SORINA PINTEA se dovedeste alternativa viabila si consacrata pentru schimbarea din temelii a Primariei Baia Mare. Buna sa reputatie si realizarile manageriale la Spitalul judetean, sunt garantul schimbarii de imagine a Primariei si Municipiului Baia Mare. Binenteles, odata cu venirea lui SORINA PINTEA in fruntea cetatenilor baimareni, se va incheia si cu balciul de azi, iar toate nerealizarile de azi, vor fi sperante implinite, dar se va incheia si cu imparatia familiei Chereches, mama si fiu.

  Reply
  1. I

   Aşa o fi, numai că după experienţa din Senat, când a constatat că nu poate să facă atâta bine pentru oameni cât poate din funcţia de director la Spital, s-ar să constate că, odată ajunsă la primărie, iarăşi numărul oamenilor cărora le va face bine este mai mic decât a celor care depind de Spital (mă refer la raportul judeţ/municipiu), şi va dori din nou să revină la Spital.

   Reply
 2. cipri

  Este intr-adevar inconsecventa si inconstanta, dar asta nu-i scade din valoare, fiind o mare iubareata de tineri baimareni frumosi si cu atractie spre batranii politicieni, si da bine pretutindenea. Este o profesionista, mai ales in celelalte domeniul de feeling uman.

  Reply
 3. nela

  Daca te uiti cum arata spatiile verzi din jurul spitalului Judetean,faptul ca autoturismele sunt parcate in noroi sau lipsa sapunului si a hârtiei igienice prin saloane ( asta o fi locul in care se face economie,preferabil sa umble personalul si pacientii cu mâinile jegoase),atunci da,e bine.

  Reply
  1. mioara

   nu e treaba managerului spitalului sa coseasca spatiile verzi, e treaba primarului, iar hartia igienica trebuie sa aiba fiecare cu el, asa e igienic si civilizat

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole