Spitalul Judetean: Programarile pentru consulturile efectuate in Ambulatoriul Integrat se fac telefonic

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare aduce la cunostinta publicului faptul ca, programarile pentru consulturile efectuate in Ambulatoriul Integrat se fac telefonic la numerele 0262 205 100 (interior 2116) si 0262 275 108 (fisier), de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 17.00.

Pentru efectuarea consultului in Ambulatoriul Integrat al spitalului, pacientii au nevoie de programare, bilet de trimitere de la medicul de familie, Card de Sanatate si Carte de Identitate.

De asemenea, pentru a beneficia de consult, in ziua programarii este necesar ca pacientii sa efectueze triajului epidemiologic la intrarea in spital. Dupa aceasta procedura, se vor prezenta la Fisierul din Ambulatoriu, unde vor primi numar de ordine si vor fi indrumati catre cabinetele de specialitate.

In perioada de asteptare pentru efectuarea consultului de specialitate trebuie sa pastrati distanta minima de siguranta fata de ceilalti pacienti si sa respectati toate masurile privind prevenirea si transmiterea infectiilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1