septembrie 28, 2021

Spitalul Judetean: Zece ecografii mamare gratuite, prin tragere la sorti, doamnelor cu varsta peste 40 de ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ecografie sanSpitalul Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare va oferi, prin tragere la sorti, zece ecografii mamare gratuite, doamnelor cu varsta de peste 40 de ani. Aceste ecografii ajuta la depistarea precoce a cancerului de san. Pe primul loc in Maramures este cancerul de col uterin, urmat, pe locul II, de cancerul bronho-pulmonar, in timp ce cancerul de san ocupa a treia pozitie la nivelul judetului.

“Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti prin mesaj privat pe pagina noastra de Facebook sau prin comentariu la aceasta postare, lasandu-ne numele si varsta dumneavoastra. Sunt doua zile de inscrieri, respectiv azi, 2 martie si joi, 3 martie, iar vineri, 4 martie, o comisie stabilita la nivelul Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare va face extragerea celor zece fericite castigatoare. Tot vineri, pe pagina de Facebook a Spitalului Judetean vom anunta doamnele care au fost stabilite in urma tragerii la sorti”, arata reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta.

Ecografiile mamare vor fi facute in Ambulator, procedura fiind realizata de medicul Vasile Pasca. Vor fi cate doua ecografii pe zi, cinci zile consecutiv, in intervalul 7 – 11 martie 2016 (de luni, pana vineri). Castigatoarele vor fi rugate sa se prezinte la Secretariatul Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare, dupa anuntarea listei, unde vor primi un bilet pe care va fi mentionata ziua, ora si locul unde vor efectua ecografia mamara.

In situatia in care vor exista castigatoare si din alte localitati ale Maramuresului, acestea vor putea afla, prin apel telefonic la Secretariatul Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare, telefon 0262/275.220 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Spitalului, cand au fost programate pentru efectuarea ecografiei mamare gratuite.

Birou de presa al Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2