Sport: CONMEBOL a modificat programul competiţiei Copa America 2021

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL) a modificat joi programul competiţiei Copa America 2021, cu scopul de a reduce deplasările echipelor între stadioane şi de a creşte numărul zilelor de odihnă pentru jucători, transmite AFP, titrat de Agerpres.

Copa America 2021 se va desfăşura în Argentina şi Columbia cu participarea a 12 echipe, inclusiv Qatar şi Australia în calitate de invitate. Selecţionatele sunt repartizate în două grupe, câte una în fiecare ţară organizatoare.

”Schimbările aduse vizează reducerea deplasărilor între locaţiile meciurilor şi adaugă zile de odihnă pentru echipe între faza grupelor şi sferturi de finală”, se arată în comunicatul CONMEBOL.

Meciul de deschidere al competiţiei este prevăzut pe 11 iunie 2021 la Buenos Aires, în timp ce finala va fi găzduită de oraşul columbian Barranquilla, pe 10 iulie.

CONMEBOL a permis schimbarea a maxim trei jucători de pe lista fiecărei ţări, în afară de cele impuse de accidentări, după ce s-a încheiat faza grupelor. Jucătorii noi trebuie să fie înscrişi pe lista provizorie de 50 fotbalişti depusă de fiecare naţională înaintea startului din Copa America.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2