Sportivi din intreaga tara au cucerit Varful Ignisul din Maramures traversand Barajul Firiza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

firizaGold Stars Baia Mare a reusit sa atraga peste 50 de partricipanti din tara la doua competitii sportive importante. Be you – Traverseaza Barajul Firiza a cuprins doua probe de inot in ape deschise de 1.500 si 5.000 de metri, iar concursul de triatlon Fii cel mai bun – Cucereste Ignisul i-a provocat pe concurenti sa inoate 1,5 km, sa pedaleze pe o distanta de 40 km si sa alerge 8 km.

Clubul Gold Stars Baia Mare a organizat in premiera in judetul Maramures un concurs de inot in ape deschise  – Be you – Traverseaza Barajul Firiza si un concurs de triatlon – Fii cel ami bun – Cucereste Ignisul. In competitie au intrat sportivi de performanta si amatori din intreaga tara. In prima zi, concurentii au pornit in cursa de 1.500 de metri dupa care a urmat proba de 5.000 de metri. A doua zi a fost o provocare pentru triatlonistii care au inotat 1,5 km, au mers cu bicicleta 40 km si au alergat 8 kilometri.

“Suntem la prima editie a acestor concursuri. Pentru prima oara se organizeaza in judetul Maramures si implicit in Baia Mare un concurs in ape deschise avind o proba de 5.000 de metri. Ne bucuram de o participare numeroasa avind in vedere ca in concurs s-au inscris sportivi precum Robert Glinta si Coste Alin care ne vor reprezenta la Olimpiada de la Rio, dar si nume cunoscute in lumea natatiei romanesti si internationale, Alex Coci, dar si inotatoare tinere in curs de afirmare precum Melinda Balasz, Medeea Fulop”, a spus Delia Ana Kovacs, vicepresedinte As. Club Sportiv Gold Stars Baia

Scopul competitiei este de promovare a sportului pentru sanatate, dar si de a le arata tuturor cat de frumos este Maramuresul prin alegerea unor trasee montane desavirsite. Concurentii s-au bucurat de o competitie frumoasa si toti sustin ca s-au simtit foarte bine.

Cistigatorii concursului sunt:

la triatlon – locul I Linda Trif, locul II Judith Nemeth, la masculin locul I – Lele Claudiu – Oradea, locul II Marcel Lele – Oradea, Mitru Petre Baia Mare, stafeta masculin locul I – David Remus, Majercsik Ferenc, Muresan Mihai, Stafeta mixt – locul I – Delia Kovacs, Cristian Trif si Iuliu Grec, locul II – Vasile Buciuman, Munteanu Marius si Ungurean Raluca.

In proba de inot in ape deschise open 5.000 masculin, locul I a fost cucerit de Coci Alexandru, locul II Ioan Stefan Gherghel si locul III – Robert Glinta, iar la feminin locul I – Melinda Balasz, locul II – Delia Ana Kovacs, iar locul III – Ligia Medrea.

In proba de 1.500 m, locul I masculin a fost cucerit de catre Alexandru Coci, locul I feminin Melinda Balasz.

 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2