Sportivii baimareni nu se lasa calcati in picioare: Iau atitudine impotriva abuzurilor lui Catalin Chereches

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Reprezentanti ai CS Minaur Baia Mare sustin pe pagina de Facebook a sportivilor ca isi exprima profunda ingrijorare cu privire la modul in care primarul Catalin Chereches a gestionat situatia de ieri, cand pe o alta pagina de Facebook (controlata de primar) a aparut un mesaj de felicitare pentru presedintele Ionut Marta, cu ocazia zilei sale de nastere, mesaj care ulterior a disparut.

„Clubul Sportiv Minaur Baia Mare isi exprima profunda ingrijorare cu privire la modul in care primarul Catalin Chereches a gestionat situatia de ieri. In aceste momente dificile suntem alaturi de Ionut Marta, capul familiei Minaur, si condamnam vehement atitudinea domnului primar, care are un comportament abuziv, nedemn pentru un om aflat in pozitia dumnealui.

Atacul defaimator publicat azi pe portalul emaramures.ro este doar o incercare jalnica de a distrage atentia de la adevarata problema, si anume faptul ca primarul se comporta din nou ca pe propria feuda si nu poate suporta ca cineva sa nu fie de acord cu el si sa-i urmeze directivele intocmai.

Speram ca suporterii vor intelege gravitatea acestor fapte si vor fi alaturi de presedintele Marta, omul caruia ii datoram performantele din ultima perioada si se vor disocia de un politician veros care este in stare sa scufunde intreaga corabie doar pentru ca muzicantii nu ii canta in struna! Urmarim cu atentie si ingrijorare desfasurarea ostilitatilor”, se arata in mesaj.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. abcdef

    Pe facebook textul este așa: „Clubul Sportiv Minaur Paralel Baia Mare își exprimă profunda ingrijorare…” No comment. Ciprică şi Attila, îmi apare comentariul sau numai voi o să-l cițiti?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2