Sportivii de elita si elevii olimpici ai Maramuresului vor fi premiati de Consiliul Judetean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

Respectand traditia fiecarui an, Consiliul Judetean Maramures premiaza sportivii care au facut cunoscut numele judetului in competitiile nationale, europene sau mondiale, premii acordandu-se si pentru elevii olimpici ai judetului, cei care au demonstrat ca, prin studiu si perseverenta poti atinge cele mai nebanuite cai ale cunoasterii, conform unui comunicat de presa al CJ.

Premierea sportivilor a fost programata pentru ziua de vineri, 22 decembrie 2017, la ora 12.30, la Palatul Administrativ din Baia Mare, dupa care, incepand cu ora 13.30, vor fi premiati elevii olimpici ai Maramuresului.

Si in acest an s-a alocat, prin hotarare de Consiliu Judetean, suma de 50.000 de lei pentru premierea sportivilor si alti 70.000 de lei pentru premierea olimpicilor.

La ora bilantului avem nu mai putin de 30 de sportivi care au dus numele judetului dincolo de granitele tarii noastre, participand la intreceri internationale, dar si patru echipe maramuresene care s-au remarcat prin rezultate formidabile in competitiile purtate si care, alaturi de antrenorii lor, vor fi recompensati de catre Consiliul Judetean Maramures.

In ceea ce priveste elevii olimpici ai judetului, numarul acestora pare sa creasca de la an la an. Astfel, daca in 2016 au fost premiati 169 de elevi si 135 de profesori, in 2017 numarul olimpicilor a crescut la 185, iar al dascalilor coordonatori la 150, se mai precizeaza in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2