septembrie 27, 2021

Sportivii de la Prodance 2000 au cucerit 3 medalii de aur si s-au calificat in 3 finale la Turda (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Perechile de dansatori ai clubului de dans sportiv Prodance 2000 Baia Mare au participat la Concursul Ranking ”Cupa Potaissa” desfasurat sambata, 9 noiembrie, la Turda, castigand trei medalii de aur si reusind clasarea in alte trei finale ale competitiei.

Competitia ajunsa la cea de a 24-a editie a avut loc la Sala de Sport a Scolii Gimnaziale “Avram Iancu” din Turda si a fost una de tip ranking, perechile fiind punctate, astfel, cu 3 puncte pentru fiecare pereche intrecuta. In cadrul acesteia, au concurat peste 450 de sportivi.

Sportivii legitimati ai scolii de dans Prodance 2000 au reusit trei clasari pe podium, trei finale si cinci semifinale:

Locul 1: Tudor Belous si Emma Ilinca Pop la Hobby 10-11 ani, trecand astfel in clasa E, David Silaghi si Julia Suket la Hobby 6-9 ani si perechea mixta Christian Barkoczi (Galactic Dance) si Stefana Pruna (Prodance 2000) la Open Standard 12-15 ani.

In finale s-au clasat perechile: Adrian Pop si Anca Dunca (locul 6 la Basic 16-34 ani Latino), David Indrecan si Antonia Mare (locul 5 la Precompetitional 2 dansuri 8-9 ani si locul 6 la Precompetitional 3 dansuri 8-9 ani), trecand in clasa superioara: clasa Hobby.

Clasari in semifinale, cu prestatii frumoase ale dansului, au reusit sportivii: Patrik Lukacs si Mira Levay (loc 7 la Debutanti 10-11 ani Vals lent), Erik Nagy si Erika Keresztesi (Hobby 6-9 ani), Razvan Iuhas si Teodora Bizubac (Hobby 6-9 ani), Andrei Tataran si Patricia Ghitiu (Hobby 6-9 ani), Bogdan Ganescu si Stefania Ardelean (fiind la primul concurs la clasa E 10-11 ani).

Sportivii au fost insotiti la competitia din Turda de antrenorii de performanta ai clubului Prodance 2000: Lorand Ilyes si Dorina Farcas.

In continuare, perechile se antreneaza intens pentru Concursul National ”Cupa Mirona”, care va avea loc sambata, 16 noiembrie, la Reghin (judetul Mures).

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2