Sportivii de la Prodance 2000 au obtinut 5 medalii si 3 finale la Cupa Maramuresului

PNL

Noua generatie de sportivi de la scoala de dans Prodance 2000 Baia Mare a cucerit 3 medalii de aur, 2 medalii de argint si au reusit alte 3 calificari in finalele Concursului Zonal ”Cupa Maramuresului”, care a avut loc sambata, 12 octombrie, la Baia Sprie. La cea de a saptea editie a competitiei desfasurate la Sala de Sport a orasului au participat peste 400 de sportivi din regiune.

Perechile care au reprezentat scoala de dans Prodance 2000 la concursul de dans sportiv au urcat de cinci ori pe podium si au reusit calificarea in alte trei finale.

Locul 1: David Silaghi si Julia Suket (Hobby 6-9 ani), Matteo Haidu si Ioana Iura (Debutanti 10-11 ani – vals lent), David Indrecan si Antonia Mare (Debutanti 8-9 ani – vals lent).

Locul 2 a fost obtinut de perechile Adrian Pop si Anca Dunca (Basic 16-34 ani Latino) si Bogdan Ganescu cu Stefania Ardelean (Hobby 10-11 ani).

Calificari in finalele competitiei au reusit sportivii: David Soponar si Izabella Bartha, care au obtinut locul 4 la categoria E 6-11 ani, fiind la prima lor competitie in clasa superioara, fiind perechea cea mai tanara dintre competitorii acestei clase. Perechea Tudor Belous si Emma Ilinca Pop a obtinut, de asemenea, locul 4, la categoria Hobby 10-11 ani, iar Patrik Lukacs si Mira Levay s-au clasat pe locul 8 la categoria Debutanti 10-11 ani Vals Lent.

Cu o calitate buna a dansului, au obtinut clasari in semifinalele concursului perechile: Andrei Tataran si Patricia Ghitiu – locul 7 la Hobby 6-9 ani, Erik Nagy si Erika Keresztesi – locul 9 la Hobby 6-9 ani, Razvan Iuhas si Teodora Bizubac – locul 10 la Hobby 6-9 ani, Robert Vlasan si Sabina Strimb – locul 10 la E 12-13 ani.

Urmatoarea competitie la care vor participa sportivii de la Prodance 2000 va fi Concursul National care se va desfasura in 26 octombrie in Sebes.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1