Sportivii de la Prodance 2000 vor participa la un seminar de pregatire cu fosti campioni nationali la dans sportiv

PNL

Prodance 2000, cea mai mare scoala de dans din Baia Mare, organizeaza un seminar de instruire intensa in dansurile latino americane pentru perechile de performanta ale clubului care vine in intampinarea celui mai important concurs din an pentru clase.

La finalul acestei saptamani scoala de dans baimareana a programat trei zile de antrenament pentru perechile de performanta care se pregatesc pentru Campionatul National de Clase  care va avea loc in perioada 29-30 septembrie in Cluj Napoca.

Seminarul de dansuri latino americane din perioada 14-16 septembrie va fi sustinut de antrenorii si arbitrii internationali Istvan si Noemi Toth din Oradea, fosti multipli campioni nationali la dans sportiv. Pregatirea sportivilor va cuprinde atat ore de grup cat si ore in particular in  cadrul carora Istvan si Noemi Toth vor instrui perechile la salile scolii de dans Prodance 2000 din Baia Mare. Cei doi antrenori vor finisa, alaturi de perechile clubului de dans, detaliile pentru sezonul competitional care urmeaza. Scoala de dans baimareana va participa la Campionatul National de Clase cu 6 perechi de sportivi de performanta.

Ca in fiecare an sunt asteptate rezultate bune, iar in acest an rezultatele obtinute de sportivi vor fi sarbatorite in cadrul aniversarii a 18 ani de activitate a primului club de dans din Baia Mare. In anul „majoratului”, Prodance 2000 a ridicat stacheta si s-a remarcat prin introducerea unui pachet de garantii pentru cursanti, venind in intampinarea lor cu o asigurare a calitatii serviciilor oferite.

Asa cum au obisnuit de-a lungul anilor, seminarul de dansuri latino americane face parte dintr-un lung sir de evenimente, mai ales ca in acest an scoala de dans implineste 18 ani. Cei de la Prodance 2000 organizeaza un Festival de dans care va cuprinde mai multe evenimente inedite pentru sportivi, cursanti si intreaga comunitate de dansatori din Maramures:

  • 21 septembrie: Workshop Kizomba cu Raul si Denisce de la Pasion4Salsa din Satu Mare
  • 12-13 octombrie: Workshop Kizomba cu Sifu si Jojo de la BAILarte Dance School din Cluj Napoca
  • 11-12 octombrie seminar de pregatire in dansurile standard pentru sportivii de performanta
  • 13-14 octombrie: a 9-a editie a Concursului National de dans sportiv Cupa Prodance in cadrul caruia vor avea loc urmatoarele evenimente: concursul national oficial si petrecere in aer liber (sambata, 13 octombrie), concurs neoficial pentru perechi debutante (duminica, 14 octombrie)

Programul actualizat al evenimentelor va putea fi urmarit si pe site-ul www.prodance2000.ro.

La Festivalul de dans sunt invitati sportivi, cei care indragesc dansul sau curiosi care vor sa descopere frumusetea dansului si a muzicii alaturi de Comunitatea de dansatori din Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1