Sportivul Florin Vlad participa la Campionatul Mondial de dans sportiv din Paris

PNL

prodance-vladIn perioada 2-4 decembrie, sportivul de la Prodance Baia Mare, Florin Vlad participa la Campionatul Mondial de dans sportiv organizat de” World Dance Council”. Alaturi de partenera lui, Natalia O”Connor s-au pregatit impreuna pentru acest concurs,  evoluand recent la competitii din Bulgaria, Olanda si Germania, unde in fiecare competitie au ajuns in finale.

Campionatul Mondial are loc in faimosul Disneyland din Paris, iar baimareanul si perechea lui vor evolua pentru Statele Unite ale Americii, tara pe care o reprezinta cu succes din anul  2013.

„Este o competiție foarte puternica. Am partcipat la ea in urma cu doi ani, dar atunci eram la început în cadrul categoriei “adulti”. Cu toate acestea am reusit sa ocupam locul 48, pentru ca la categoria “Under 21” sa ajungem pana in semifinale. Daca am intra in sferturi ar fi o performanta exceptionala pentru noi!”,

a spus Florin, in toamna acestui an, inainte sa inceapa sirul concursurilor premergatoare a Mondialului din Paris

Cele mai recente concursuri la care Natalia si Florin s-au prezentat reprezinta tot atatea motive pentru care perechea sa fie increzatoare in sansele ei de a straluci la Campionatul Mondial WDC.

La finele lunii octombrie, alaturi de peste 100 de perechi din 13 tari inscrise in concurs, Natalia si Florin s-au clasat pe locul II la Sofia Open Dance Festival in Bulgaria.

In a doua jumatate a lunii noiembrie, cei doi dansatori au concurat la “Ralph Lepehne Open” din Bonn (Germania), o competitie care le- a adus in palmares o noua medalie de bronz.

“Am savurat din plin eleganta concursului si am apreciat prestatia live a orchestrei, precum si generozitatea spectatorilor”, au spus dansatorii pe pagina lor de facebook.

Perechea Florin si Natalia O”Connor se antreneaza la Prodance 2000 atunci cand este in Romania.

Scoala baimareana de dans le ureaza multa bafta in Paris, colegilor lor.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1