Spotify va lansa un serviciu de streaming video in concurenta cu YouTube

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

facebook-laptopLiderul mondial de muzica online Spotify preconizeaza sa deschida un serviciu de streaming video, care va intra in concurenta directa cu YouTube, au informat vineri mass-media internationale citate de AFP.

Ziarele New York Times, Financial Times si Wall Street Journal citeaza surse apropiate dosarului potrivit carora compania suedeza va anunta, la 20 mai, la New York, lansarea acestui nou serviciu menit sa completeze oferta sa doar audio.

Creata in 2008, Spotify revendica in prezent 60 de milioane de utilizatori din 58 de tari, dintre care doar un sfert sunt platitori, fapt ce nu a ajutat-o sa genereze un beneficiu anual.

Ceea ce nu a impiedicat totusi compania sa se numere printre startup-urile necotate la bursa cele mai valoroase din lume cu 8,4 miliarde de dolari, conform Wall Street Journal.

Potrivit unei surse citate de New York Times, Spotify sufera de pe urma concurentei YouTube, ale carei videoclipuri muzicale gratuite (unele sub marca Vevo) atrag numerosi utilizatori audio.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2