Spun lucrurilor pe nume!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Florin Tataru foto ziarPSD Baia Mare, in Consiliul Municipal, si eu ca primar al orasului vom realiza o administratie profesionista, care se va ocupa de adevaratele probleme ale baimarenilor: locuri de munca mai bine platite, sprijin pentru afaceri locale, pastrarea tinerilor in orasul nostru, dezvoltarea invatamantului superior axat pe specializari cerute pe viitor.

Aceste paliere vor duce la o administratie transparenta cu cheltuirea bugetului public, o administratie performanta in atragerea fondurilor europene si cresterea veniturilor orasului pentru a avea capacitate de investitii, o administratie nebirocratica.

Pentru actualul edil (care-si termina mandatul in cateva saptamani) trebuie spuse cateva adevaruri neplacute.

VIN SA VA SPUN ADEVARUL!

Entuziasmul organizarii EUROVISION la Baia Mare a costat bani si a fost generator de ditirambe de-ale lui Chereches. Publicitate europeana si alte bazaconii. Ne-am trezit ca oras organizator al selectiei nationale in plin si rusinos FALIMENT. Chereches nu a calculat riscurile asocierii numelui orasului cu TVR. Suntem perdanti (ca sa va scriu elegant) si cu banii luati. Chereches are de dat explicatii. ADEVARUL DOARE, DAR TREBUIE SPUS!

O brambureala ce devine periculoasa pentru oras s-a pornit odata cu aburelile actualului edil. Chereches a strans voturi pentru EBA lui Basescu, Chereches l-a sprijinit pe Iohannis cu disperarea celui care se agata de orice creanga intr-o apa adanca ce nu o poate infrunta, Chercehes e evreu precum spunea pe scena Teatrului Municipal la intalnirea cu Hollender, apoi devine neamt inscris in FDGR de unde va si candida (?), dar e si roman si PNL-ist, si PSD-ist,  si UNPR-ist, si… orice, doar sa nu spuna ADEVARUL.

Pe aceeasi formula incarcata de penibil, la EUROVISION Chereches a oferit ca trofeu o lucrare de arta a zeitei ISIS numind-o zeita frumusetii incarcandu-se de ridicol in fata romanilor!

sigla Tataru PSD

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Andrei

  Spui lucrurulor pe nume, 3 vorbe despre ce vrei sa faci si 500 despre Cherehces… ma lasi. Poi ce campanie e asta, ce fel de om esti tu care vrei votul meu. Pe bune, chiar asa de inapoiati sa fim in 2016? Impresia asta o aveti voi despre noi (plebea)?

  Bun, sa zicem ca te votez. Cum iti asum neindeplinirea obiectivelor asumate la final de mandat?

  Reply
 2. Bonis

  Spun lucrurilor pe nume:in 6 ani nu am facut mai nimic.Acum ii bazai putin pe toti dar dupa aia promit 4 ani sa nu deranjez pe nimeni.Foarte tare.

  Reply
 3. dilau

  mai florin, zici o idee de adevar, beleaua e ca nu o zici unde trebuie. deciziile privind tvr se iau in parlament iar acolo esti fiu ploii. auzi, in mandatul tau, citi directori tvr ai sustinut/votat?, hai spune adevarul pina la capat .eu nu stiu sa scriu elegant deci, cind e vorba de tvr, noi – romanii – sintem si fu.uti si cu banii luati, vorba ta.

  Reply
 4. Zoli

  De acord cu primele comentarii!Vine unu care a facut fix ZERO pentru baimareni ca sa ne explice greselile altora!Du-te Tataru la culcare si lasa altul mai breaz!Atunci sa comentezi de altii cand si matale vei face MACAR un minim efort pentru baimareni!Ce caricatura de om!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2