Stadionul “Viorel Mateianu”, pista de atletism si bazinul descoperit sunt doar cateva dintre bazele detinute de CS Minaur care se doresc a fi modernizate

Reclame home 1
Reclame home 1

Sase baze sportive aflate sub aripa Clubului Sportiv Minaur se doresc a fi modernizate. Printre acestea se numara si Strandul Municipal Baia Mare, dar si pista de atletism.

Primaria impreuna cu reprezentantii clubului CS Minaur Baia Mare si Consiliul Local Baia Mare vor cauta solutii de finantare pentru modernizarea si reabilitarea strandului, astfel incat, cel tarziu in toamna anului 2018 sa fie finalizate bazinele exterioare, urmand ca intregul proiect sa fie terminat pana in anul 2019.

O alta baza care a intrat pe lista reabilitarilor este terenul de atletism. Chiar daca la ora actual respectivul teren este supus unei interventii minore (reabilitarea pistei de atletism, imprejmuire, amplasarea de toalete ecologice), in acest an va fi finalizat si un proiect major. Astfel, se preconizeaza ca cel tarziu in 2018 sa se demareze lucrarile de modernizare cuprinse in proiectul mentionat.

Nici Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” nu este trecut cu vederea. Proiectul pentru realizarea stadionului este depus deja la Compania Nationala pentru Investitii.

Investitia, care se ridica la 5 milioane de euro, urmeaza sa fie demarata dupa ce va fi publicata in Monitorul Oficial hotararea prin care va intra in domeniul public si portiunea de teren necesara implementarii proiectului pentru care s-a pregatit deja studiul de fezabilitate inca din anul 2015.

In ceea ce priveste terenul II de fotbal, printr-un parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal si acesta va fi modernizat, inclusiv cu suprafata sintetica. Pentru ca acest edificiu sportiv sa intre la capitolul investitie trebuie sa se respecte o conditie, si anume, Federatia Romana de Fotbal trebuie sa fie de acord ca terenul sa fie administrat in continuare de CS Minaur Baia Mare. In caz contrar din luna august se va incepe reabilitarea din fonduri proprii a terenului.

La Sala Polivalenta „Lascar Pana” se urmareste realizarea unei modernizari prin cresterea numarului de locuri cu aproximativ 10-20%, astfel incat sa se ajunga pana la 2.500 de locuri. Tot aici se va incerca sa se creeze unele spatii in care sa se poata desfasura activitati economice.

Printr-un parteneriat care va fi demarat cu DJTS se doreste  reabilitarea bazinului de inot astfel incat acesta sa fie functional.

A.A.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole