Ștafeta Veteranilor “Invictus” a ajuns în Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

Ștafeta Veteranilor “Invictus” a ajuns joi, 22 octombrie, la sediul Batalionului 612 Artilerie Antitanc “Maramures”.

Aceasta a fost predată comandantului Batalionului 612 Artilerie Antitanc “Maramures”, locotenent colonel Ioan Alexandru Orban, de către militarii Batalionului 811 Infanterie Dej, care au alergat pe traseul roșu, de la Dej spre Baia Mare.

”Vineri, 23 octombrie, ora 09.00, echipa Invictus din Baia Mare – alcătuită din voluntari militari și civili va porni, în alergare, spre Satu Mare. Startul se va da din fața Monumentului Ostașului Român. Ștafeta Veteranilor Invictus, aflată la cea de-a VII-a ediție, se desfășoară în perioada 13-25 octombrie.

Acțiunea presupune purtarea unei ștafete reprezentată de una dintre culorile drapelului tricolor – albastru, galben și roșu, pe trei trasee. Toate cele trei trasee însumează peste 1000 de kilometri și se vor reuni la Carei, de Ziua Armatei României – 25 octombrie, întregind astfel drapelul tricolor.

Scopul evenimentului este acela de a cultiva simbolul absolut al curajului, devotamentului, patriotismului, spiritului de sacrificiu, respectului față de eroii neamului și al dragostei nemărginite față de țară. Activitățile se desfășoara cu respectarea normelor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, impuse de autorități la nivel central și local”, precizează Centrul Militar Județean Maramureș, într-o postare pe pagina de Facebook.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *