Stagiarii din Programul de Internship al Guvernului au terminat pregatirea la Institutia Prefectului-Judetul Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La Programul Oficial de Internship al Guvernului Romaniei editia 2017, organizat la nivelul Judetului Maramures si derulat la Institutia Prefectului-Judetul Maramures au participat sapte stagiari, tineri care si-au consolidat competentele si abilitatile specifice activitatii institutiei.

Programul s-a derulat in perioada 24 iulie – 22 septembrie, iar internii si-au desfasurat activitatea in toate serviciile din cadrul institutiei, au participat la intalniri, discutii, dezbateri si s-au familiarizat cu procedeele si actele administratiei publice centrale, judetene si locale gestionate de Institutia – Prefectului Judetul Maramures, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare si actele normative care ii reglementeaza activitatea.

”Astazi nu se incheie de fapt un program, ne-am intalnit pentru a va multumi pentru implicare si a va felicita pentru activitatea desfasurata, sa va spunem ca dumneavoastra sunteti cei care veti performa administratia publica locala si ca va ateptam sa ne fiti colegi, sa faceti parte din colectivul institutiei noastre.

Sunteti tineri, ati vazut deja cum isi desfasoara activitatea functionarii publici, consilieri locali. conducerea primariei, consilierii judeteni, conducerea judetului, atributiile pe care le au prefectul si subprefectul in teritoriu. Dincolo de activitatea zilnica ati interferat, comunicat si socializat cu oameni care lucreaza in diverse domenii de activitate, ati fost tratati ca si egalii nostri.

V-ati adaptat la cerintele si exigentele unui post din administratia publica locala, stiti ce inseamna a fi functionar public, stiti cum sa va integrati in colectiv si sa dobanditi experienta. Meritati pe deplin sa va desfasurati activitatea in administratie, mai avem multe de realizat si va invit sa  participati la implementarea de proiecte pentru actul de guvernare”, a spus prefectul Vasile Moldovan.

La ceremonia de incheiere a programului, stagiarii au primit certificate semnate de catre Secretarul general al Guvernului si prefectul de Maramures, in semn d apreciere si recunostinta pentru dovada de spirit civic, initiativa ti interes in vederea imbunatatirii programului de guvernare, adeverinte, si cadouri din partea prefectului si subprefectului de Maramures.

Institutia Prefectului – Judetul Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole