START evenimentului “Iarna Baimareana 2019”. Astazi canta Gasca Zurli (Galerie-FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mos Nicolae a venit si in Baia Mare. Acesta a ajuns, in cursul serii de ieri, pe scena evenimentului “Iarna Baimareana 2019” unde a fost asteptat cu un program cultural – artistic pregatit de cei mici. Au fost inaugurate luminile de pe bradul baimarenilor si s-a dat START sarbatorilor de iarna in Baia Mare. Mosul nu a uitat de cei mici astfel ca, fiecare copil a primit cate un pachetel cu dulciuri.

Prin traditie, Municipiul Baia Mare reprezinta un veritabil centru al culturii si exprimarii publice, fiind gazda pentru diverse manifestari culturale. Ca in fiecare an, in luna decembrie, luna in care se daruieste, este organizat evenimentul cultural “Iarna Baimareana”. Este momentul in care intregul oras sarbatoreste Craciunul si Revelionul.

Pe parcursul urmatoarelor saptamani, vor avea loc o serie de concerte cu artisti indragiti ai muzicii populare si usoare. Ca in fiecare an, baimarenii sunt asteptati si acum sa asculte frumoasele colinde in Centrul Istoric, acestea fiind interpretate de coruri si grupuri folclorice. Iubitorii muzicii clasice nu au fost uitati nici de aceasta data. Astfel ca, in prima zi a anului 2020, cu totii sunteti invitati la traditionalul Concert de Anul Nou. Precizam ca evenimentele sunt desfasurate in centrul istoric al Municipiului Baia Mare, care este un loc deosebit, deoarece a devenit locul unde baimarenii petrec sarbatorile de iarna, ca intr-o mare familie.

Nu uitati, ca in aceasta seara, pe scena din Piata Libertatii, de la ora 18.00, va canta Gasca Zurli, iar maine, de la ora 17.00 va avea loc concertul de promenade sustinut de Fanfara Municipala Baia Mare, urmata la ora 18.00 de concertul de colinde al Corului Bisericii Penticostale ”Muntele Sionului”. ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2