Start la igienizarea parcarilor de pe DN18

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prefectul judetului Maramures Anton Rohian alaturi de o echipa formata din reprezentanti  ai Directiei Silvice Maramures, Garzii de Mediu Maramures, Serviciului de Gospodarire a Apelor Maramures si cei ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta “ Gheorghe Pop de Basesti” Maramures  au verificat in cursul zilei de marti, 10 iunie, starea parcarilor de pe DN18.

S-a urmarit modul in care sunt amenajate parcarile pe acest tronson, fiind  stabilit calendarul lucrarilor de  igienizare si modernizare ce se impun. Astfel, vechile  masute  si banci din zonele de popas de pe DN 18 urmeaza sa fie schimbate cu altele noi, din lemn. Au fost avute in vedere si izvoarele cu apa potabila de pe marginea drumului,  la care nu s-au efectuat amenajari de ani buni de zile.

Alaturi de institutiile amintite sunt implicate in acest demers si unitatile administrativ teritoriale pe raza carora se executa astfel de lucrari. Prefectul Anton Rohian  a solicitat demararea lucrarilor de igienizare si reabilitare a parcarilor in cursul zilei de miercuri, 11 iunie si finalizarea lor pana la finele saptamanii.

 Mara MURESAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *