Start sezon zboruri spre destinații de vacanță de pe Aeroportul International Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Aeroportul Internațional Maramureș a început sezonul de vară cu curse charter spre destinații de vacanță, în a treia zi a lunii iunie având loc primul zbor spre Turcia (Antalya) cu un număr de 138 de pasageri, zborul fiind efectuat de Corendon Airlines. Oficialii Aeroportului Internațional, în speță directorul Ionuț Caraba, a subliniat că al doilea zbor care și-a început activitatea a plecat spre Grecia (Creta- Heraklion) pe data de 6 iunie 2023, zborul fiind efectuat de Aegean Airlines, o companie aeriană grecească cu o serie de premii Skytrax pentru cea mai bună companie regională din Europa.
„Pe data de 09.06.2023, aeroportul va deschide ușile pasagerilor care pleacă spre Egipt (Hurghada). Zborul o să fie efectuat de HiSky, numărul pasagerilor va fi aproximativ de 220 persoane. Atât programul zborurilor, frecvențele, cât și schimbările care apar, se găsesc pe site-ul www.aimm.eu, sau pe Facebook/Instagram. Te invităm să descoperi cele trei destinații de vis, care îți oferă experiențe de neuitat și anume Egipt (Hurghada), Grecia (Creta Heraklion) și Turcia (Antalya). Fiecare dintre aceste țări are farmecul ei aparte. Egipt-ul te fascinează cu frumusețea recifelor de corali și cu savoarea bucătăriei locale. Grecia te încântă cu istoria și natura ei spectaculoasă, iar Turcia te răsfață cu confortul și serviciile de calitate.
Cursele spre Antalya vor avea loc în zilele de luni și joi, Hurghada vinerea si Creta marți. În total sunt programate 6 curse charter pe săptămână”, a precizat, pentru ziarmm.ro, Ionuț Caraba.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole