Statie de autobuz noua in centrul Baii Mari – Piata Revolutiei si blocurile din perimetrul ei intra in reabilitare in 2012

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Unul dintre punctele inestetice din centrul orasului Baia Mare a fost retusat de catre municipalitate. Cetatenii erau nemultumiti ca la statia de autobuz situata in Piata Revolutiei, pe tronsonul dintre strazile Culturii si 22 Decembrie, trotuarul se prezenta dezastruos.

Mai mult, cele doua chiscuri intre care era situata si statia de autobuz, era foarte vechi si nepractice, mai ales ca in zona era vad mare. Primarul Catalin Chereches a fost cel care s-a implicat in rezolvarea acestei probleme. A fost daramata statia veche si amplasata una noua.

Deasemenea s-a reabilitat trotuarul, fiind montate pavele. Baimarenii care asteapta autobuzul au posibilitatea de a sta pe cele cateva banci montate in perimetrul statiei de autobuz.

Trotuarul a fost pavat pe o suprafata de 650 de metri patrati si s-au asfaltat aleile de acces. S-au montat borduri noi pentru delimitarea de carosabil si au fost montate banci noi. Anul acesta edilul are de gand sa reabiliteze toata Piata Revolutiei, mai mult, si blocurile din acest perimetru.

“Vechea statie de autobuz era improprie, mai ales avand in vedere vadul din zona. Unii asteptau autobuzul, altii stateau la rand la cele doua chioscuri si mereu era inghesuiala. Trotuarul era sub orice critica iar cetatenii s-au plans de aceste aspecte. Dupa ce am intervenit cu lucrarile necesare, astazi statia si spatiul din jur se prezinta modern si cat se poate de practic.

Am primit deja reactii pozitive de la cetateni in urma acestei investitii, iar asta inseamna ca am reusit, din nou, sa realizam un lucru bun pentru comunitatea baimareana”, a precizat Catalin Chereches, primarul Municipiului Baia Mare..

Acesta a mai amintit faptul ca investitiile din centrul orasului vor continua. “Vom reabilita in acest an si Piata Revolutiei. Dorim si sa ii sprijinim pe baimarenii care locuiesc in blocurile din acest perimetru sa isi reabiliteze imobilele. Vorbim totusi de zona centrala a orasului nostru care trebuie adusa la un nivel estetic multumitor.

Vom investi si in amplasarea unei noi fantani arteziene in aceasta piata, asta deoarece cea existenta nu functioneaza de ani de zile. Le-am promis cetatenilor de aici, care au facut de-a lungul anilor multe solicitari, ca vom rezolva problema. Piata Revolutiei, una dintre emblemele orasului nostru, va arata dupa investitiile pe care le vom realiza, ca un spatiu modern si civilizat”, a spus edilul baimarean.

Adela MURESAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole