Stefan Darabus va alerga la Semimaratonul Bucuresti pentru o cauza nobila. Acesta vine in sprijinul familiei Baban

Reclame home 1
Reclame home 1


Stefan Darabus va alerga la Semimaratonul Bucuresti pentru o cauza nobila. Acesta doreste sa ajute familia Baban cu reconstructia casei si utilarea ei. Darabus indeamna societatea civila sa i se alature, donand.

“Va rog sa donati oricat de putin: orice donatie este bine venita si impreuna putem face diferenta. Banii vor fi folositi in sprijinul familiei Baban, pentru reconstruirea casei si pentru utilarea acesteia”, a scris Stefan Darabus pe hhc.galantom.ro .

Pe aceeasi pagina online, directorul regional Europa Centrala si de Sud, „Hope and Homes for Children“, Stefan Darabus a prezentat povestea acestei familii.

Va redam mai jos, un fragment.

“De mai bine de 20 de ani „alerg”, in mod simbolic, impreuna cu colegii mei, pentru cei mai defavorizati copii ai acestei tari. Alergarea noastra este aceea a „alergatorului de cursa lunga”, iar scopul nostru declarat este, pe de o parte, acela de a-i scapa pe cei defavorizati de nefericita alegere de a-si abandona copiii in grija statului si, pe de alta, de a-i scoate din institutii pe copiii care au ajuns deja acolo.

Anul acesta voi alerga la Semimaratonul Bucuresti pentru una dintre familiile din programele noastre. Fac acest lucru deoarece Team Hope este dovada ca, de ani de zile, binele se face impreuna.
Familia Baban locuieste intr-o casuta de lut care, din departare, pare din povesti. Insa, cu cat te apropii de ea, realizezi ca ascunde situatia dramatica cu care se confrunta multe alte familii din tara noastra: saracia si nesiguranta zilei de maine.

La fel ca multi dintre voi, probabil, si mie imi este greu sa imi imaginez cum este sa locuiesti intr-o casuta de lut care sta sa cada peste tine. Si totusi, cei 7 membri ai familiei Baban locuiesc intr-o astfel de casa, in care lutul de pe pereti si tavan se desprinde incet-incet, intreaga cladire amenintand in fiecare moment sa se surpe peste cei care o locuiesc. In interior, intre cei cativa metri patrati, in care nu exista niciun alt mobilier in afara patului in care dorm toti, abia te mai poti misca (…)”

Intreaga poveste, dar si donatii puteti face dand click pe link-ul de mai jos! Ana AVRAM

https://hhc.galantom.ro/stefandarabus4?fbclid=IwAR2Ib7fwnPUlwej7Z9oBJOJyJDuYr1aVdVJHMormJJmYAxzk1Mn5i2_8ATA#.XMwL_oFewig.facebook

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2