Stefan Pop despre fuziunea cu PNL: “Nu se poate ca puterea sa fie de partea unei formatiuni”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierul local PDL, Stefan Pop, spune ca fuziunea cu PNL reprezinta un lucru pozitiv deoarece nu se poate ca puterea sa fie detinuta de o singura formatiune politica.

“Din punctul meu de vedere eu o vad de bun augur, pentru ca va fi o rezolvare a ceea ce inseamna dreapta in Romania. Nu se poate ca puterea sa fie de partea unei formatiuni, ca atunci nu merg treburile bine.

Trebuie sa existe diversitate de opinii, mai multe pareri vizavi de cum se deruleaza lucrurile”, a spus Stefan Pop.

El a adaugat de in cursul zilei de astazi, democrat-liberalii maramureseni vor purta mai multe discutii in cadrul partidului despre aceasta fuziune.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Iata si acarul de la gara CFR BAIA MARE.,, cel mai nescolit dintre politicieni pentru ca pe posturi TV mereu se da in barci dar niciodata nu si-a laudat studiile sale de SORBONA ,, pana la nivelull a 10 clase,, care apoi cu ajutorul politicii si le-a completat,, de aceea abia stie sa scrie individul dar la TAIAT SALARII SI PENSII STIA TINE CREIONUL IN MINA ,, si acum ce sa vezi ne unim cu un mort partid cum este pnl,, popicule mai bine veziti de grupurile sanitare din ordinarele tale crasme pline de c… ,, sau asta iti este caracterul!!!!!!!!!!!!!! mai cerceteaza !!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2