Stefan Pop despre marirea pretului la apa: “A fost o informare proasta”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Consilierul local Stefan Pop a criticat faptul ca majorarea pretului la apa in Baia Mare de catre Vital a fost aprobata de alesii locali pe baza unor informari proaste.

“Majorarile de pret s-au facut cu mana noastra, a consilierilor locali. Inseamna ca a fost o informare proasta vizavi de ceea ce a insemnat societatea, pentru ca daca acea societate, daca merge pe profiturile care sunt la aceasta ora, putea sa plateasca costurile cu investitiam, atunci nu era nevoie sa majoram pretul apei in Municipiul Baia Mare”, a precizat Stefan Pop.

La randul sau, fostul viceprimar Dumitru Matei sustine ca de fiecare data cand s-a majorat pretul la apa, argumentul a fost acela ca se va merge pe pierderi.

“La fiecare majorare de pret mi se spunea ca nu ne incadram si intram pe pierderi. Trebuie sa vedem ce s-a intamplat”, a precizat Matei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

4 Comments

 1. Pensionar

  Poi bine tovarasilor consilieri ce ” mama dracului a-ti facut voi in consiliu ” , tot timpul va pacalit primarul. Daca aveti demnitate demisionati ( sa vedem cine are demnitate ? ), astept prima demisie !

  Reply
 2. ioan

  Inca odata si cata oara consilirii locali dovedti supusii lui kake total, pop stefan si matei dumitru, dovedesc prostii pe zi ce trece mai bine mai t…r lasati-ne odata in pace ,, plecati d… sa va ia ,, de d… !!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. maria,ioan,ana,gheorghe

   Astia ( consilierii …. ) nu inteleg nimic din ce se intimpla in orasul acesta !!!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2