Stephane Plantin, Minaur: Nu este bine pentru jucatori. Declaratii dupa ratarea calificarii in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Reclame home 1
Reclame home 1

De sambata pana luni au fost programate jocurile optimilor de finala din Cupa Romaniei la handbal masculin. CS Minaur Baia Mare a jucat luni, pe teren propriu, cu CSM Bacau si a pierdut calificarea dupa aruncarile de la 7m. Meciul s-a incheiat cu scorul de 26 la 27 pentru sportivii de la Bacau.

Andrei Dragan, jucator Bacau: “Am venit foarte obositi, pentru ca am avut un turneu prin tara. Am avut si ghinion acolo, pentru ca in mai toate meciurile am detinut controlul pana pe final. Antrenorul si toata echipa au avut o motivatie seriosa, pentru ca simtim ca putem si dorim sa demonstram asta. Degeaba simtim noi ca putem, daca nu se vede. Noi speram la Final Four si speram sa ajungem acolo.”

Adrian Tenghea, jucator Minaur: “Am avut meciul in mana, dar din pacate, din nou, am cazut la fel ca in ultimele meciuri o parte din repriza a doua, au fost cateva ratari, cateva inexactitati si asta ne-a costat. Am avut sansa sa dam gol la penultima faza si asta a fost tot. Avem acum o deplasarea foarte grea la Constanta, pentru ca ei isi vor lua toate masurile, deplasarea e lunga. Cu moralul suntem la pamant, dar nu avem ce face, mergem sa castigam, de ce nu… Nu putem sa ne dam batuti inainte de meci.”

Adrian Petrea, antrenor Bacau: “Noi venim dupa un drum foarte lung, dupa cateva meciuri foarte tari, cu CSM Bucuresti si Timisoara, si ne-am dorit cumva sa rupem blocajul pe care l-am avut. Cu toate echipele au fost cat de cat aproape si ne-a scapat victoria printre degete. Vreau sa felicit din tot sufletul baietii, pentru caracterul lor, pentru ca ne-am dorit enorm de mult sa trecem in etapa noua a Cupei. Noi vrem sa valorificam fiecare sansa, sa ajungem in Final Four. Cel putin pentru mine este un obiectiv personal. Este insa mult de munca. Nu contestam valoarea echipei Minaur, individuala si colectiva. Este un club cu traditie, dar in seara asta noi am jucat mai bine.”

Stephane Plantin, antrenor Minaur: “Am pierdut din nou un meci. Am avut cinci goluri avantaj la un moment dat, dar am pierdut. Nu am jucat destul de bine pentru a castiga. Debutul meciului a fost bun, iar jucatorii mei au crezut ca e un joc mai usor, nu unul de nivel inalt. Cabut s-a accidentat inainte si nu s-a simtit deloc bine. Meciul de la Constanta este primul din retur si trebuie sa-l pregatim bine, insa ne va fi greu fara doi jucatori importanti. Abia am venit din Bucuresti, am jucat cu Bacau si maine dimineta plecam spre Constanta. Nu este bine pentru jucatori, mai ales in acest moment si pot aparea accidentari. Este o problema, nu stiu de ce s-a facut asa programarea, Nu e bine pentru jucatori.”

Informatii si foto: minaur.ro//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2