Stephane Plantin s-a intalnit cu handbalistii de la Minaur

PNL

La inceputul saptamanii curente a avut loc reunirea jucatorilor sectiei de handbal masculin a CS Minaur Baia Mare, in vederea inceperii pregatirilor pentru noul sezon. In zilele de 16 si 17 iulie va avea loc vizita medicala si ulterior vor urma sesiuni de antrenament pe plan local. De precizat ar mai fi faptul ca Stephane Plantin, noul antrenor, a fost si el prezent la reuniunea echipei masculine de handbal Minaur Baia Mare.

Toti cei 20 de jucatori ai echipei au fost prezenti la intalnire.

Iata componenta:
• Portari: Ionut Ciobanu (vine de la CSM Bucuresti), Adrian Tenghea, Razvan Apostu
• Extrema stanga: Daniel Bera (CSM Bucuresti), Sergiu Makaria, Milan Kotrc (Bergischer)
• Inter stanga: Alexandru Csepreghi, Tudor Botea
• Centru: Janja Vojvodic (Vardar Skopje), Calin Cabut, Andrei Buzle (Academia FC Barcelona), Erik Pop
• Inter dreapta: Vojislav Brajovic, Daniel Muresan
• Extrema dreapta: Tomas Cip (Tatran Presov), Georgel Haiduc
• Pivot: Albert Cristescu, Mihai Busecan (HC Buzau), Robert Nagy, Teo Coric (Metalurg Skopje)
• Antrenori: Stéphane Plantin (de la Grand Nancy Métropole Handball) – antrenor principal, Alexandru Sabau – antrenor secund; Boris Aspridis – preparator fizic; Raul Nistor – maseur

Despre Stephane Plantin

Plantin s-a nascut pe 16 decembrie 1971 la Lieu Vitry-sur-Seine si a jucat pe postul de extrema dreapta. Ca junior a activat la cluburile Stella Saint-Maur (1986), respectiv USM Gagny (1986-1989). A urcat mai apoi la echipa de seniori din Gany (1989-1994), dupa care a jucat pentru Spacer’s de Toulouse (1994-2006). Cu Toulouse a câstigat Cupa Frantei (1998), a fost campion al Frantei cu echipa de sperante din Gagny (1988).

Are 76 de jocuri in echipa nationala a Frantei, cu care a câstigat titlul mondial in 2001. De asemenea, are un bronz la Jocurile Mediteraneene, iar in sezonul 1997/1998 a fost votat cea mai buna extrema dreapta din campioantul francez.

Cariera de antrenor a inceput-o in 2006/2007, ca secund la Fenix Toulouse Handball (Starligue). Mai apoi a fost manager, seful Centrului de tineret si de dezvoltare de la SASP Fenix Toulouse (2007-2010). A continuat ca antrenor principal la diverse grupe de copii si juniori la Toulouse, pentru ca in perioada 2014-2019 sa fie antrenor principal (manager) la Grand Nancy Metropole Handball (Proligue – liga secunda).

Informatii & foto Plantin: CS Minaur
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2