Sterilizari gratuite de caini, in Baia Mare. Afla cand

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In perioada 19-22 aprilie, in Baia Mare va avea loc o actiune de sterilizare gratuita a cainilor din oras.

Organizatorii se asteapta ca aproximativ 200 de caini sa fie sterilizati, astfel incat sa fie stopata aparitia de patrupede pe strazile orasului.

“Incepand de joi, 19 aprilie pana in  22 aprilie, caravana mobila RED VETS-PET CLINIC din Sibiu ne va ajuta sa facem curatenie in orasul nostru si sa castram masiv in jur de 160 – 200 caini, femele si masculi, pe durata a patru zile, ca sa stopam cat mai mult posibil aparitia puilor pe strazile orasului nostru.

Zonele vizate sunt Craica si Pirita, cainii din incinta firmelor si oricine nu isi permite castrarea unui animal. Caravana mobila va fi amplasata in data de 19 aprilie pe strada Granicerilor nr.72, in spate catre intrarea Craica si in zilele 20-22 aprilie pe strada Iazului nr.2 langa ecarisaj.

Facem apel din nou la baimareni, aduceti cat mai multe animale la castrat, doar asa vom putea fi un oras model fara sute de animale abandonate pe strada. Aceste sterilizari gratuite sunt posibile datorita asociatiilor partenere PetCrew e.V., Ein Herz für Streuner e.V. si Swedish Animal Aid, carora le multumim din suflet!”, a spus Monika Bohoni.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *