Stie si cand minti! Inca un caz rezolvat de cainele politist Teba

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Nu degeaba cainele politist Teba impreuna cu conductorul sau au fost premiati in acest an cu distinctia de „Cel mai bun cuplu canin” al Politiei Romane.

Un caz solutionat ieri in doar cateva minute de Teba vine sa confirme inca o data abilitatile de exceptie pe care le are ofiterul patruped.

“In jurul orei 14.50, o femeie domiciliata in localitatea Salsig i-a sesizat pe politisti prin SNUAU 112 despre faptul ca persoane necunoscute au patruns prin efractie in locuinta fiului sau si au sustras o plasma.

Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa s-au deplasat de urgenta la fata locului, au observat un geam deschis, care nu prezenta urme de fortare, iar in camera s-au putut observa bunuri ravasite.

A fost constituita echipa complexa de cercetare la fata locului, din care a facut parte si Teba insotita de conductorul sau, agent sef adjunct Bandi Zoltan.

Intrucat apelanta a declarat ca nu detine cheie de acces in imobil, Teba a intrat pe geam. Dupa doar cateva secunde s-a intors si s-a indreptat spre femeia care a sesizat furtul. Pusa in fata faptului, femeia a revenit asupra celor sesizate precizand ca din locuinta fiului nu a fost practic sustras niciun bun, ca ea a intrat in locuinta pe geamul respectiv si ca nu doreste sa depuna plangere”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

Pentru alertarea falsa a agentiilor specializate de interventie, femeia a fost sanctionata contraventional conform prevederilor Legii 61/1991 si O.U.G. 34/2008.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2