Stiinta Explorari are ca obiectiv in noul sezon o clasare pe locurile 1-5

home camp2
home camp2
home camp2

volei stiinta explorariStiinta Explorari a organizat azi o conferinta de presa, ocazie cu care si-a prezentat oficial noile achizitii si a anuntat obiectivul pentru noul sezon, o clasare pe locurile 1-5.

La intalnirea cu presa baimareana au fost prezenti conducatorii clubului, antrenorul Marius Botea si jucatorii transferati in aceasta vara.

Gheorghe Mihai Barlea (presedinte CS Stiinta Baia Mare): Stiinta Explorari este echipa fanion a clubului nostru si suntem foarte multumiti de locul 4 obtinut in sezonul precedent. In acest campionat pornim increzatori, dar trebuie sa tinem cont ca si alte echipe s-au intarit.

Marinel Kovacs (presedinte Stiinta Explorari): Din pacate sportul baimarean trece printr-o criza financiara, finantarea de la Consiliul Local fiind pusa sub semnul intrebarii. In aceste conditii noi concuram pentru locurile fruntase cu echipe care au bugete mult mai mari. E bine insa ca avem o atmosfera buna la echipa si privim cu optimism noul sezon.

Traian Rad Taut (presedinte executiv Stiinta Explorari): Suntem singura echipa din Maramures care va juca intr-o cupa europeana si ne asteapta un sezon greu. Am incredere insa in antrenori si jucatori si speram sa ne descurcam bine in noul campionat.

Marius Botea (antrenor principal Stiinta Explorari): Sunt multumit de lot si consider ca ne putem realiza obiectivul. Este foarte important pentru un antrenor sa existe o liniste financiara la echipa.

Robert Tutea: Obiectivul fixat de club este unul realist. Eu voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a ajuta echipa in noul sezon.

Tamas Kaszap: Sunt fericit ca am ajuns la Explorari. Echipa are potential, atmosfera este buna si abia astept sa incepem meciurile oficiale.

Stefan Lupu: Este un pas important facut de mine in aceasta vara, ajungand la o echipa care va juca in Cupa CEV, de la o echipa care in ultimii doi ani s-a batut pentru salvarea de la retrogradare. Imi doresc sa fim sanatosi, pentru ca atunci putem spera la rezultate frumoase.

Artem Sushko: Ma bucur ca am ajuns la Stiinta Explorari. Este o oportunitate foarte buna pentru cariera mea, mai ales ca vom juca si intr-o cupa europeana.

stiintaexplorari.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *