Stiinta Explorari intalneste miercuri in deplasare pe Steaua, in etapa a III-a

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Maine, de la ora 16.30, Stiinta Explorari va intalni in deplasare Steaua Bucuresti, in cadrul etapei a III-a a campionatului diviziei A1 de volei masculin.

Partida va fi arbitrata de George Gradinaru (Galati) si Mihai Rusinoiu (Braila), in timp ce observator FRV a fost desemnat Mihai Marin (Ploiesti).

Conform anuntului facut de FRV, intalnirea ar trebui sa fie transmisa, in direct, de postul TV Digi Sport, dar acest lucru nu apare si in programul respectivei televiziuni.

Dupa ce a terminat pe locul 4 campionatul precedent, Steaua se anunta a fi si in acest sezon o pretendenta la medalii. Acest fapt este sustinut si de victoria cu 3-0 de pe teren propriu cu Tricolorul Ploiesti, considerata a fi una dintre favoritele la castigarea titlului national. Ros-albastrii au inregistrat si o sincopa, 1-3 in deplasare cu Dinamo, in etapa precedenta.

Steaua si-a propus sa castige campionatul peste trei sezoane, printre voleibalistii cu care doreste sa-si realizeze obiectivul aflandu-se si fostul voleibalist de la Stiinta Explorari, Gabriel Cherebeleata.

Din motive obiective, 2017-2018 va fi un sezon de tranzitie pentru baimareni, care au demonstrat totusi prin victoria cu 3-2 obtinuta in ultima etapa cu Unirea Dej, ca vor si sunt capabili sa-si depaseasca conditia.

In lotul deplasat in capitala a fost inclus si Vlad Negrean, care a ratat debutul sezonului din cauza unei accidentari.

Programul etapei a 3-a (miercuri, 18 octombrie):

– Steaua – Stiinta Explorari (ora 16.30, Digi Sport?);

– CSM Bucuresti – CSS 2 CNE Baia Mare (ora 17);

– Unirea Dej – Universitatea Cluj (ora 18);

– VM Zalau – CSU UV Timisoara (ora 18);

– SCMU Craiova – Dinamo Bucuresti (ora 18);

– Arcada Galati – LMV Tricolorul Ploiesti (ora 18).

stiintaexplorari.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2