Stiinta Explorari joaca sambata, de la ora 17.00, acasa cu CSM Bucuresti, in Divizia A1 de volei masculin

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

volei explorariStiinta Explorari joaca sambata, de la ora 17.00, acasa cu CSM Bucuresti, in Divizia A1 de volei masculin. Partida va fi arbitrata de clujenii Nicolae Cristea si Cristian Santa, in timp ce observator FRV va fi Ioan Buhatel (Dej). Baimarenii, care au dovedit o forma buna in ultimele etape, au posibilitatea, cu ocazia acestui meci, sa-si asigure matematic calificarea in grupa 5-8.

Cu trei etape inainte de terminarea sezonului regulat, Explorari este pe locul 8 (25p), echipele care ar mai putea, teoretic, sa emita pretentii la aceasta pozitie, fiind la mare distanta de baimareni. Banatul Caransebes (locul 9, 18p), Phoenix Simleu Silvaniei (locul 10, 17p) sau VCM LPS Piatra Neamt (locul 11, 16p) au insa partide grele in etapa a 20-a, urmand sa intalneasca in deplasare echipele SCMU Craiova, CSVM Zalau, respectiv Unirea Dej.
De asemenea, o evolutie buna a baimarenilor in ultimele trei etape, coroborata cu un joc favorabil al rezultatelor, ar putea face ca Explorari sa urce si mai sus de locul 8 in clasament. In turul campionatului, CSM Bucuresti a castigat meciul de pe teren propriu cu 3-2.

Programul etapei a 20-a (sâmbata, 28 februarie):
Dinamo Bucuresti – Arcada Galati (ora 13.30, Digi Sport 1)
Steaua Bucuresti – Tomis Constanta (ora 15.00)
SCMU Craiova – Banatul Caransebes (ora 17.00)
Unirea Dej – VCM LPS Piatra Neamt (ora 17.00)
Stiinta Explorari – CSM Bucuresti (ora 17.00)
CSVM Zalau – Phoenix Simleu Silvaniei (ora 18.00).

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2