Stiinta Explorari joaca sambata primul meci pe teren propriu din acest sezon 

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Stiinta Explorari va disputa sambata, de la ora 18, primul meci pe teren propriu din acest campionat, in compania Unirii Dej. Partida va fi arbitrata de Cristian Botezatu si Cristian Ouatu (Piatra Neamt), in timp ce observator FRV a fost desemnat Mihai Ioanovici (Bucuresti).

In acest sezon, duelul dintre cele doua mari rivale pare ca are drept favorita formatia din Dej. Unirea a realizat o campanie de transferuri spectaculoasa, printre jucatorii achizitionati in aceasta vara numarandu-se inclusiv cei patru voleibalisti care au jucat si la Stiinta Explorari, Dragos Raileanu, Silviu Suson, Igor Didorciuc si Mihai Coasa.

Unirea si-a demonstrat, de altfel, potentialul inca din debutul acestui sezon. Dejenii au invins in Cupa Romaniei, in deplasare, Universitatea Cluj cu 3-0 si in prima etapa a campionatului, pe teren propriu, Dinamo Bucuresti cu 3-1.

De partea cealalta, din cauza problemelor finaciare, Explorari nu a reusit sa faca transferuri importante si a pierdut primele doua jocuri oficiale din acest sezon, 1-3 in deplasare cu Dinamo, in Cupa Romaniei, si 0-3 cu VM Zalau, in campionat.

Baimarenii nu vor putea conta in meciul de sambata pe titularul postului de tragator universal, Vlad Negrean, care este in continuare accidentat. Si oaspetii vor avea o absenta de marca, moldoveanul Vasile Talpa (2,14 m inaltime) fiind bolnav.

Programul etapei a 2-a:

– Dinamo Bucuresti – Steaua Bucuresti (vineri, 13 octombrie, ora 18, Digi Sport 3);

– Universitatea Cluj Napoca – VM Zalau (sambata, 14 octombrie, ora 12);

– CSS2 CNE Baia Mare – Arcada Galati sambata, ora 14);

– CS UV Timisoara – CSM Bucuresti (sambata, ora 17.30);

– LMV Tricolorul Ploiesti – SCMU Craiova (sambata, ora 18);

– Stiinta Explorari – Unirea Dej (sambata, ora 18).

Text si foto: stiintaexplorari.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2