Strada Dragos Voda va fi modernizata si prelungita. Se va crea si o banda pentru pista de biciclete

home camp2
home camp2
home camp2

Zilele trecute, consilierii locali baimareni au aprobat un proiect de hotarare privind documentatiile tehnico-economice pentru obiectivele de investitie Modernizare si prelungire str. Dragos Voda si creare bulevard cu banda dedicata si pista de biciclete.

Documentatiile tehnico-economice au urmatorii indicatori:

a) Modernizare str. Dragos Voda, creare banda dedicata pentru transportul in comnun si pista de biciclete:

Valoarea totala: 7.034.908 lei (cu TVA)

Din care C+M: 6.317.153 lei (cu TVA)

b) Prelungire str. Dragos Voda si creare bulevard, banda dedicata pentru transportul in comun si pista de biciclete:

Valoarea totala: 33.508.390 lei (cu TVA)

Din care C+M: 31.234.784 lei (cu TVA)

Odata cu adoptarea acestui proiect s-a revocat HCL 552/2018 si HCL 553/2018.

In aceeasi sedinta, alesii municipali au aprobat un alt proiect care il completeaza practic pe cel amintit mai sus. Vezi mai jos detalii:

Proiect de hotarare privind efectuarea demersurilor pentru declansarea procedurii de expropriere pentru cauza de utilitate publica, a imobilului teren aferent pentru realizarea obiectivului de investitii ”Modernizare si Prelungire strada Dragos Voda si crearea debanda dedicata pentru transportul in comun si pista de biciclete – creare bulevard intre Bd. Bucuresti si Bd. Independentei si crearea debanda dedicata pentru transportul in comun si pista de biciclete”

Art. 1 Se aproba intocmirea documentatiei cadastrale pentru identificarea terenurilor care constituie coridorul de expropriere pentru realizarea obiectivului de utilitate publica de interes local ”Modernizare si Prelungire strada Dragos Voda si crearea debanda dedicata pentru transportul in comun si pista de biciclete – creare bulevard intre Bd. Bucuresti si Bd. Independentei si crearea debanda dedicata pentru transportul in comun si pista de biciclete”

Art. 2 Se aproba intocmirea unui raport de evaluare pentru stabilirea valorii terenurilor care constituie coridorul de expropriere pentru realizarea obiectivului de utilitate publica de interes local ”Modernizare si Prelungire strada Dragos Voda si crearea debanda dedicata pentru transportul in comun si pista de biciclete – creare bulevard intre Bd. Bucuresti si Bd. Independentei si crearea debanda dedicata pentru transportul in comun si pista de biciclete”

Art. 3 Cu ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei se desemneaza Directia Generala Administratie Publica, Arhitectul Sef si Directia Economica.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *