Stramtura: Festivalul international de cantece si jocuri populare ”Fiii satului”

Duminica, 12 mai 2019, in comuna Stramtura s-a desfasurat “Festivalul international de cantece si jocuri populare – Fiii satului”. Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Consiliul Judetean Maramures si s-a bucurat de o prezenta numeroasa atat din partea publicului, cat si a celor care au urcat pe scena festivalului.

Primarul comunei Stramtura, Ioan Pasare a adus in prim planul manifestarii culturale, cadrele didactice care, de-a lungul anilor au crescut si educat generatii intregi de copii si tineri din zona.
Alaturi de administratia locala din comuna Stramtura au fost prezenti si reprezentanti ai administratiei judetene si centrale, care au transmis mesaje de apreciere si sustinere fata de toti cei prezenti.

In cadru festiv au fost inmanate si diplomele de excelenta si merit cadrelor didactice, cetatenilor de onoare ai localitatii, dar si preotilor care, prin activitatea lor, aduc plus valoare acestei comunitati.

Ziua dedicata manifestarilor a continuat cu un frumos recital de cantece si dansuri populare care a incantat numeroasa asistenta. ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1