septembrie 24, 2021

Strangere de fonduri: Patru baimarence au alergat in Anglia pentru Spitalul Judetean Baia Mare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica, 24 iunie, patru baimarence au participat la maratonul “Race for life” in lungime de 5 kilometri, care s-a desfasurat in orasul englez Peterborough.

Cursa isi propune sa stranga fonduri pentru bolnavii de cancer, iar cele patru au alergat pentru Spitalul Judetean Baia Mare.

“A fost cu adevarat o experienta fantastica! Acesta este un maraton organizat in fiecare an in diverse orase in Marea Britanie cu scopul de a strange fonduri necesare pentru sustinerea cerceterii a noi metode de tratament impotriva cancerului si salvarii de vieti.

Statisticile arata ca unul din doi oameni pot fi diagnosticati cu cancer in timpul vietii lor. Alaturi de verisoarele mele si nepoata mea Briana care are 12 ani am format grupul ‘Run4U’ (alergam pentru voi) si am reusit sa strangem £566.25.

Am fost surprinse de numarul foarte mare de prieteni romani care au contribuit generos si au suportat scopul nostru. Am alergat pentru Spitalul Judetean Constantin Opris din Baia Mare, rude si prieteni afectati de aceasta maladie necrutatoare. Ne propunem sa repetam experienta in anul viitor!”, a spus Alina Pop.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2