Straniul caz al unui copil care nu mai simte nevoia de a manca si de a bea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Landon, un tanar american de 12 ani, sufera de un an de o boala pe care medicii nu au putut-o diagnostica. Si-a pierdut capacitatea de a simti foamea si setea, ceea ce i-a nedumerit pe specialisti, relateaza marti cotidianului spaniol ABC citat de Agerpres.

Straniul caz a inceput la 14 octombrie 2013, zi in care tanarul si-a dat seama ca senzatiile de foame si sete disparusera, potrivit ‘wfmynews2’ si ‘USA Today’. S-a simtit rau, fiind gata sa lesine.

Parintii l-au dus imediat la spital, unde medicii au descoperit o infectie bacteriana la plamanul stang. In principiu, specialistii au considerat ca, odata vindecat, ii va reveni pofta de a manca si de a bea. Dupa ce a depasit insa boala, Landon a continuat sa nu simta foamea si setea.

‘Ceva s-a intamplat in acea noapte. S-a trezit asa si inca nu si-a revenit’, spune tatal sau, Michael.

De atunci, parintii lui Landon isi petrec ziua amintindu-i ca trebuie sa manance pentru a nu lesina. Zecile de vizite la tot atati specialisti de-a lungul si de-a latul tarii nu au fost de folos.

Aflati in imposibilitatea de a pune un diagnostic in cazul acestui tanar care a pierdut aproape 20 de kilograme, medicii au apreciat ca ar putea fi vorba despre o boala extrem de rara si necunoscuta.

La randul sau, Landon afirma ca se simte bine, desi, potrivit parintilor sai, isi petrece cea mai mare parte a zilei in pat, din cauza oboselii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2