Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana a Municipiului Baia Mare intra in dezbatere publica

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

baia mare, kaufland, biserica spitalStrategia Integrata de Dezvoltare Urbana a Municipiului Baia Mare intra in dezbatere publica, conform baiamare.ro.

Pe parcursul celei de a doua saptamani a lunii septembrie, administratia publica locala va organiza consultari publice la care sunt invitati sa participe cetatenii, reprezentantii societatii civile, Consiliile Civice de cartier, dar si organizatiile non-guvernamentale.

De asemenea, vor fi organizate focus-grupuri cu reprezentantii mediului de afaceri, dar si cu partile interesate si institutiile cu atributii in diverse domenii.

Scopul acestor intalniri este acela de a crea un dialog intre toti actorii locali, astfel incat strategia sa medieze si sa reprezinte intr-un mod coerent interesele comunitatii baimarene pentru urmatorii 15 ani.

Va fi prezentat portofoliul de proiecte care vor fi realizate in urmatorul exercitiu financiar, utilizand fonduri locale si europene. Intalnirile vor avea loc la Millenium Business Center, in sala de conferinte a corpului M1, dupa cum urmeaza: luni, 14 septembrie, de la ora 17.00 intalnirea cu reprezentantii mediului de afaceri; marti, 15 septembrie, de la ora 17.00 dezbaterea publica cu reprezentantii societatii civile si miercuri, 16 septembrie, de la ora 17.00, intalnirea cu reprezentantii institutionali.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. BADEA EMIL

    Am dori sa se puna in discutie si problema Craica! Administratia locala tace de prea mult timp! Sau se asteapta campania electorala?

    Reply
  2. codruta

    Cea mai tare mi se pare abureala asta cu focus-grupuri.Ce mama zmeilor o sa focalizeze ?Cica sa se consulte cu reprezentantii mediului de afaceri.Pai daca cheama unul singur de la Resurse Umane e ca si cum i-ar chema pe toti, ca doar nu o sa ne faca sa credem ca nu exista o intelegere tacita intre ei de a nu-si scoate ochii.Si oricum o sa se planga ca in Baia Mare nu prea exista forta de munca sau cum se chinuie ei sa gaseasca niste muncitori pentru cateva locuri de munca pe care le au ei libere.Desigur nu o sa spuna si cat de prost sunt platiti muncitorii pe acele job-uri sau faptul ca pentru niste bani de nimic se lucreaza si in weekenduri , pe noapte sau si mai rau:mediul de munca le pune sanatatea muncitorilor asa intr-un pericol incat nu castiga acum atatia bani de cat o sa aiba nevoie sa cheltuiasca in viitor pentru sanatate .Oricum pana nu o sa inteleaga ca o sa aiba parte de angajati doar cand o sa aiba un nivel de salarizare decent nici nu o sa-si prea gaseasca muncitori.Nu de alta dar nivelul lor de salarizare pe un an e in concurenta directa cu 1-2 luni muncite in agricultura din vest.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *