Studenti in practica la Jandarmeria Maramures       

PNL

Incepand cu data de 23 iulie si pana in data de 3 august, doi studenti din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”- Bucuresti, arma jandarmi, se afla in stagiul de practica la Inspectoratul de Jandarmi Judetean „Pintea Viteazul” Maramures, in cadrul Detasamentului 1 Jandarmi Baia Mare.

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, cei doi studenti desfasoara stagiul de practica prevazut in programa de invatamant. Studentii au fost repartizati sa-si puna in practica notiunile teoretice dobandite in timpul orelor de curs la misiuni de ordine si siguranta publica, pentru a cunoaste cat mai bine aspectele practice ale activitatii derulate de catre jandarmii maramureseni.

“Tinerilor studenti le-au fost prezentate unele aspecte legate de specificul inspectoratului, programul si misiunile executate de jandarmii maramureseni. Ei isi desfasoara activitatea in timpul programului de lucru al subunitatii la care au fost repartizati, fiind angrenati in activitatile specifice jandarmilor.

Studentii sunt  indrumati in perioada stagiului de practica de tutori jandarmi, ofiteri cu experienta in activitatea profesionala. Cei doi studenti din anul II de studiu se numesc Dumuta A.I. si Paul M., sunt din Baia Mare, iar dupa absolvire ar dori sa fie repartizati in cadrul Jandarmeriei Maramures.

Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures le ureaza mult succes studentilor aflati in practica iar dupa absolvire ii asteptam sa intareasca randurile jandarmilor maramureseni”, se arata intr-un comunicat de presa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2