Studenti in stagiul de practica la Jandarmeria Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Studenti jandarmiIncepand cu data de 1 februarie si pana in data de 26 februarie, doi studenti din anul I, respectiv anul II de studiu, ai Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, arma Jandarmi, se afla in stagiul de practica la Inspectoratul de Jandarmi Judetean „Pintea Viteazul” Maramures.

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, cei doi studenti, B. Gabriel, cu domiciliul in Baia Sprie care se afla in anul II de studiu si are varsta de 20 de ani, precum si B. Ioan, cu domiciliul in Rona de Sus care studiaza in anul I si are varsta de 22 de ani, desfasoara stagiul de practica prevazut in programa de invatamant, fiind prezentate si unele aspecte legate de specificul inspectoratului, programul si misiunile executate de jandarmii maramureseni.

„Studentii au fost repartizati sa-si puna in practica notiunile teoretice dobandite in timpul orelor de curs la activitati specifice, in cadrul structurilor de paza si protectie institutionala pentru a cunoaste cat mai bine aspectele practice ale activitatii derulate de jandarmii maramureseni, precum si aprofundarea cunostintelor teoretice cu privire la modul de organizare si desfasurare a misiunilor specifice. Cei doi studenti vor fi indrumati pe perioada stagiului de practica de tutori jandarmi – ofiteri cu experienta in activitatea profesionala, din cadrul structurilor la care au fost repartizati.

Ei vor desfasura activitatea in timpul programului de lucru al subunitatii, fiind angrenati in activitatile specifice jandarmilor. La finalul stagiului de practica, studentii vor fi apreciati cu calificative in functie de activitatile desfasurate, notiunile acumulate, rezultatele obtinute in misiuni, etc”, a spus Calin Pop, purtatorul de cuvant al Inspctoratului de Jandarmi Judetean Maramures.

La absolvirea Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, acesti studenti vor fi incadrati in unitati ale Jandarmeriei Romane.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole