Studenti in practica la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

studenti practicaIn perioada 4 – 29 iulie, 17 studenti ai Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti efectueaza stagiul de practica la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures.

Acestia isi vor desfasura activitatea la structurile de ordine publica, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, arme, explozivi, substante periculoase si politie rutiera de la resedinta inspectoratului si din cadrul politiilor municipale si orasenesti, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Maramures.

Pe perioada practicii studentii vor avea posibilitatea sa-si puna in valoare cunostintele teoretice si practice acumulate la orele de curs.

In aceasta dimineata ei au fost primiti la sediul inspectoratului de seful institutiei, chestor de politie, dr. Marincas Viorica, care le-a prezentat activitatile pe care urmeaza sa le desfasoare si le-a facut precizari cu privire la conduita pe care trebuie sa o adopte in aceasta perioada.

Fiecare student a fost repartizat in supravegherea unui tutore profesional, politist cu exeprienta, care are rolul de a indruma activitatea viitorului politist.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *