Studenti in practica la Jandarmeria Maramures

PNL

Incepand cu data de 13 februarie, cinci  studenti din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, arma Jandarmi s-au aflat in stagiul de practica la Inspectoratul de Jandarmi Judetean „Pintea Viteazul” Maramures, in subunitatile din garnizoana Baia Mare, iar unul in cadrul Detasamentului 4 Jandarmi Sighetu Marmatiei.

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, cei sase studenti ai Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, -arma Jandarmi, si-au desfasurat stagiul de practica prevazut in programa de invatamant. Tinerilor studenti le-au fost prezentate unele aspecte legate de specificul inspectoratului, programul si misiunile executate de jandarmii maramureseni.

Studentii au fost repartizati sa-si puna in practica notiunile teoretice dobandite in timpul orelor de curs la misiuni de ordine si siguranta publica, paza si protectie institutionala precum si prevenirea si combaterea faptelor antisociale pentru a cunoaste cat mai bine aspectele practice ale activitatii derulate de jandarmii maramureseni. Studentii au fost indrumati in perioada stagiului de practica de tutori jandarmi, ofiteri cu experienta in activitatea profesionala, la structurile/subunitatile la care au fost repartizati.

Ei au desfasurat activitatea in timpul programului de lucru al subunitatii sau al compartimentului la care au fost repartizati, fiind angrenati in activitatile specifice jandarmilor.

Vineri, la finalul stagiului de practica, studentii au fost apreciati in functie pentru activitatile desfasurate, notiunile acumulate si rezultatele obtinute in misiuni.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1